Högtalare & hörlurar

Letar du efter billiga produkter online inom kategorin högtalare & hörlurar? Vi jämför pris på alla populära produkter från alla stora e-handlare i Sverige. Det gör att du både spar pengar och tid.

Högtalare & hörlurar

Högtalare och hörlurar finns i alla former, färger, stilar och storlekar och man väljer inte bara ljudkvaliteten utan också utseendet när man köper nya lurar eller högtalare. Ska du har stationära högtalare till din hifi-anläggning eller TV är det såklart snyggt om de matchar med de andra enheterna eller med resten av rummet. De ska också låta bra och om man kollar mycket på film vill man kanske ha ljud i 2.1 eller till och med 5.1. Högtalare för hemmabruk går också att köpa sladdlösa, vilket sparar mycket trassel och krångel och du kan enkelt montera hela högtalarsystemet där det ger bäst ljud.
När det gäller hörlurar är valen ännu fler och många föredrar helt olika typer av lurar. Beroende på hur flexibel du vill vara så passar olika storlekar. Sitter du hemma eller i studion och lyssnar kan du ha ett par omslutande lurar som oftast har bättre ljudkvalitet. Vill du kunna snurra ihop lurarna och stoppa dem i väskan är mindre in ear att föredra. Springer eller motionerar du med musik som sällskap passar kanske in ear-lurar med ett litet fäste som du sätter kring örat. På så sätt stannar lurarna i öronen även om du är aktiv. De flesta moderna lurar har också mikrofon inbyggt så du kan använda dem som handsfree.